Coșul meu

0,00 Lei
VitalTrend Dextroză Pe numele cunoscut glucoza este din categoria carbohidraților. Dextroza este o moleculă ce se reg.. Product #: VT0040 based on 0 reviews Regular price: $10.00 $10.00 2 - 3 Days

Dextroză

Distribuitor: VitalTrend
Cod produs: VT0040
Disponibilitate: 2 - 3 Days

Preț: 10,00 Lei

Opţiunile dvs.

* Greutate:

 

Dextroză (glucoză) pulbere

 

Pe numele cunoscut glucoza este din categoria carbohidraților. Dextroza este o moleculă ce se regăsește și în natură, de ex. În fructe dulci și în miere. Este cel mai simplu carbohidrat. Se absoarbe imediat. Este cea mai rapidă sursă de energie. Este cel mai folosit ingredient al produselor ieftine de creșterea masei totale.

Din cauza absorbției rapide favorizează creșterea bruscă a glucozei din sange si nivelul de insulina, care favorizează pomparea substanțele nutritive în mușchi.

Folosirea rapidă a acestei substanțe favorizează depunerea de grăsime. Un alt dezavantaj este că după creștera bruscă a nivelului de glucoză din sânge se produce o recensiune rapidă.

 

De ce este importantă dextroza pentru organismul uman?

Corpul uman are nevoie de energie ce câștigă în mod principal din dextroză. Este nevoie de această energie pentru buna funcționare a creierului, a musculaturii,  a circulației  și pentru bna funcționare a  inimii, plămânilor și intestinelor.

Consumul excesiv de glucoză provoacă în mod inevitabil obezitate.

 

Când este recomandată administrarea?

Atunci când organismului îi lipsește sursa rapidă de energie. De obcei după exercițiile fizice, dar și în alte situații. Este important de reținut că nu trebuie utilizată o cantitate mare deoadată în scurt timp. Cu toate că va avea efect rapid și va crește nivelul de glucoză în sânge va elibera insulină multă ceea ce poate cauza o reducere drastică al nivelului de zahăr din sânge după o periadă destul de scurtă după administrare.

 

Avantajul:

 Datorită absorbției rapide poate fi utilizat în timpul activităților sportive în cazul în care este necesară o sursă de carbohidrați imediată, deoarece dextroză îmbunătățește celulele alimentare cu energie, produce o creștere bruscă a nivelului de zahar din sange si insulina, ceea ce favorizează construirea nutrienților în mușchi.

Dextroza în sistemul nervos central este de asemenea necesară, deoarece creierul foloseste ca sursă de energie glucoza.

În cazul lipsei de glucoza apare oboseala, depresia, epuizarea fizică și psihică. Pe parcursul sportului acest lucru se manifestă în performanță redusă.

 

Dezavantaje:

Inițial crește nivelul de zahăr acesta se va reduce sub nivelul inițial în cel mai scurt timp.

O altă problemă este faptul că ceea ce mușchiul nu a putut folosi a fost în exces este stocat sub forma de grasime corporala.

 

Ingrediente:   100% Dextroză-monohidrată. Nu conține altă substanță adăugată.

 

Valoare nutritivă medie

În 100 g produs

Carbohidraţi (g)

100g (400 kcal)

 

Loc de păstrare:  Ferit de raze directe de soare, în loc uscat şi răcoros.

 

Modul de prezentare și de împachetare:  1 kg, transportul se face în pungi duplex de blocare

 

Atenție:  Consumul nu este recomandat celor cu diabet zaharat sau hipoglicemie.

 

Informațiile din prospectul și informatiile postate pe site-ul Vita-Trend nu înlocuiesc sfatul medicului. În toate cazurile se recomandă consultarea medicului de familie.

 

Alte informații:                            

Țara de origine: UE                          

Producător: Vita-Trend KFT H 1046 Budapesta

Nu utilizați acest supliment alimentar după data de expirare înscrieți pe etichetă.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.
Scrie un review
DezamagitSuper bun

Despre VitalTrend

Noi, la VitalTrend credem, că timpul şi banii cheltuiţi pentru păstrarea sănătăţii este cea mai bună investiţie. Luaţi măsuri pentru sănătatea dumnevoastră şi a familiei!

Newsletter

 

© 2016 VitalTrend - All Rights Reserved.