Coșul meu

0,00 Lei
VitalTrend Fructoză Fructoza sau zahărul din fructe, este cel mai dulce dintre zaharuri, în forma sa naturală se regă.. Product #: VT0042 based on 0 reviews Regular price: $16.00 $16.00 2 - 3 Days

Fructoză

Distribuitor: VitalTrend
Cod produs: VT0042
Disponibilitate: 2 - 3 Days

Preț: 16,00 Lei

Opţiunile dvs.

* Greutate:

Fructoza (zahărul din fructe)

 

Fructoza sau zahărul din fructe, este cel mai dulce dintre zaharuri, în forma sa naturală se regăsește în fructe și miere.

Ketohexoza aparținând monozaharidelor, în stare liberă este larg răspândită atât floră cât și în fauna.

Se regăsește în nivel ridicat în sucul fructelor și în miere, este componenta zaharozei. Asemănător glucozei din punt de vedere biologic este un carbohidrat important.

Spre deosebire de alte zaharuri,  fructoza nu are nevoie de inzulină să se infiltreze în celule, astfel încât fructoza este absorbită în mod direct, dar rata de absorbție este doar moderată.

Nivelul glucozei din sânge crește mai lent decât în cazul dextrozei (glucozei).

Fructoză în mod selectiv umple depozitele de glicogen în ficat produce trigliceride din organism, care este transformat în grăsime.

Consumul în excesiv de fructoza poate cauza creșterea depunerilor de grăsime în organism. Recomandat este consumul înainte de antrenamente și înaintea efortului fizic prelungit.

Fructozei este cel mai dulce dintre zaharuri ca gust, mai dulce decât sfecla de zahăr, astfel încât pentru a obține același efect de îndulcireeste necesară doar aportul de 30-40% mai puțin față de zahărul tradițional.

 

Cum și când se poate folosi?

În consumul fructozei un aspect important este modului în care sunt saturate glicogenele din ficat (în cazul în care saturația este mare, stocate e va face sub formă de fructoză în exces de grăsime). Este greu de ghicit acest lucru de aceea este important determinarea timpului optim.

Prin urmare, expertii recomanda consumul dimineața după trezire, deoarece în acest timp ficatul are glicogenele scăzute. Un alt timp optim pentru consum este cu 30-60 minute înainte de exercițiile fizice (doar dacă nu sa consumat o masă plină de carbohidrați)

 

Câteva sfaturi pentru consum:

Dimineața: aport egal de fructoză și glucoză (blochează reducția masei musculare și catabolsimul)

Înaintea exercițiilor fizice: fructoză și mai puțină glucoză

După exercițiile fizice: nivel mai mare de glucoză și mai mică de fructoză (umple depozitele de glicogen musculare mai repede, promovând astfel creșterea masei musculare)

Dextroza (glucoza), în amestec cu maltodextrina în forma de băutură de înlocuire de carbohidrați este ideală înainte și în timpul antrenamentului.

 

Ingrediente:   100% fructoza. Nu conține altă substanță adăugată.

Valoare nutritivă medie

În 100 g produs

Carbohidraţi (g)

100g (400 kcal)  

 

Loc de păstrare:  Ferit de raze directe de soare, în loc uscat şi răcoros.

 

Modul de prezentare și de împachetare:  1 kg, transportul se face în pungi duplex de blocare

 

Informațiile din prospectul și informatiile postate pe site-ul Vita-Trend nu înlocuiesc sfatul medicului. În toate cazurile se recomandă consultarea medicului de familie.

 

Alte informații:                            

Țara de origine: UE                         

Producător: Vita-Trend KFT H 1046 Budapesta

Nu utilizați acest supliment alimentar după data de expirare înscrieți pe etichetă.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.
Scrie un review
DezamagitSuper bun

Despre VitalTrend

Noi, la VitalTrend credem, că timpul şi banii cheltuiţi pentru păstrarea sănătăţii este cea mai bună investiţie. Luaţi măsuri pentru sănătatea dumnevoastră şi a familiei!

Newsletter

 

© 2016 VitalTrend - All Rights Reserved.