Coșul meu

0,00 Lei
VitalTrend Maltodextrina Maltodextrina este o pulbere de culoare albă, cu o capacitate de absorbție bună, care este în gen.. Product #: VT0043 based on 0 reviews Regular price: $18.00 $18.00 11

Maltodextrina

Distribuitor: VitalTrend
Cod produs: VT0043
Disponibilitate: 11

Preț: 18,00 Lei

Opţiunile dvs.

* Greutate:

Maltodextrina

 

Maltodextrina este o pulbere de culoare albă, cu o capacitate de absorbție bună, care este în general extras din amidon de porumb.  Este un carbohidrat mai complex decât fructoza dar nu necesită o dealcare îndelungată.

Conform unor surse absorbția "considerabilă mai lente" decât a dextrozei sau a fructozei - în timp ce în alte surse se poate citi că rata de absorbție (și, prin urmare, indicele glicemic este), la fel ca și cele ale glucozei. Dacă cel din urmă este adevărat atunci crește mai lent nivelul de zahăr din organism și organismul cțștigă energie timp mai îndelungat.  Este un ingrediente alimentare de aditiv populare organic. Se folosește în prepararea izotonicelor.

Când se recomandă consumul?

Datorită conținutul de 4 calori valoare energetică este folosită cel mai des în sporturile solicitante, oferind enegria necesară. Datorită faptului că este  complet fără gust dar are același nivel de calorie ca dextroza, prin consumul mare de dextroză se câștigă multă energie.

Este recomandată consumul în cazurile în care organismul are nevoie de o doză mare și rapidă de energie. De obicei după antrenament. Atenție la dozaj: mai mult de 50 g poate crea dureri gastrice.

 

Ingrediente:   100% Maltodextrina. Nu conține altă substanță adăugată.

Valoare nutritivă medie

În 100 g produs

Carbohidraţi (g)

100 g (400 kcal)

 

Loc de păstrare:  Ferit de raze directe de soare, în loc uscat şi răcoros.

 

Modul de prezentare și de împachetare:  1 kg, transportul se face în pungi duplex de blocare

 

Informațiile din prospectul și informatiile postate pe site-ul Vita-Trend nu înlocuiesc sfatul medicului. În toate cazurile se recomandă consultarea medicului de familie.

 

Alte informații:                            

Țara de origine: UE                         

Producător: Vita-Trend KFT H 1046 Budapesta

Nu utilizați acest supliment alimentar după data de expirare înscrieți pe etichetă.

Nu sunt review-uri pentru acest produs.
Scrie un review
DezamagitSuper bun

Despre VitalTrend

Noi, la VitalTrend credem, că timpul şi banii cheltuiţi pentru păstrarea sănătăţii este cea mai bună investiţie. Luaţi măsuri pentru sănătatea dumnevoastră şi a familiei!

Newsletter

 

© 2016 VitalTrend - All Rights Reserved.